Skip to main content

Groei bij LG Flowers

04 april 2022

Met jouw ideeën en daadkracht het grootste gerberabedrijf ter wereld veranderen? Start bij LG Flowers en groei tot specialist in jouw vakgebied, zelfs als dit nu nog niet jouw specialisme is!

.

Onze cultuur is ons succes. Opa Piet is de grondlegger van ons bedrijf. Hij startte met helemaal niets, maar wist de juiste mensen aan het bedrijf te koppelen, waardoor het bedrijf opbloeide en uiteindelijk wist uit te groeien tot het bedrijf dat we nu zijn. Jij bent misschien de volgende persoon die ervoor zorgt dat wij de volgende stap zetten!

Samen beter: energie uit je werk!

De juiste persoon op de juiste plek, daar geloven we heilig in. Van teelt tot verkoop, van techniek tot design: iedereen doet het werk waar hij of zij het beste in is. Zo zorgt iedereen ervoor dat we succes kunnen behalen. Door samen te scoren halen we allemaal energie en voldoening uit ons werk.

Ontwikkeling van mensen: verleg je grens!

Ieder stap in verbetering die we vandaag kunnen zetten, zetten we vandaag. Niet alleen voor onze processen, maar ook persoonlijk vlak. We ontdekken en leren, zowel van elkaar als coaches en specialisten die we in huis halen. Hierdoor verleggen we steeds onze grens.

Passie voor jouw vakgebied: liefde voor de bloem!

De gerbera is niet per sé de lievelingsbloem van iedere medewerker, maar iedereen krijgt wel energie van het werken met een vers en vrolijk product. Daarnaast doet iedereen wat hij het leukste vind om te doen en heeft een passie voor zijn vakgebied.

.

Jij kunt samen met ons leren en ontdekken in het vakgebied waar jij passie voor hebt. Je start in een van onze teams en kan tegelijkertijd een opleiding volgen bij Hogeschool Inholland Delft. We hebben momenteel de volgende vacatures openstaan:

  • Teelt
  • Techniek
  • Verkoop: Vacature Accountmanager volgt snel, vraag alvast om meer informatie.

Voor meer informatie of sollicitatie kun je contact opnemen met Saskia Staak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meer weten?

Ons team van specialisten
helpt jou graag verder.

© 2024 LG Flowers | Privacy policy | Disclaimer