Skip to main content

Anders doen
geeft energie

Samen beter, samen blijer

Wij pakken de dingen net anders aan waarbij ons uitgangspunt altijd het positieve is. Dit kan ook niet anders met de vrolijke gerbera als ons hoofdproduct. Onze producten en werkwijze geven ons energie en deze verspreiden we door de gehele keten heen.

Uniek in producten & concepten

Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor het schap en consumentplezier. Daarom hebben wij een eigen design afdeling die kant-en-klare boeketten en concepten ontwikkelt die zo het bloemenschap van de retailer in kunnen. Door jarenlange retail ervaring, het verzamelen van data en trends en intensief samenwerken met onze klanten bieden wij unieke en op maat gemaakte producten voor onze klanten.

Uniek in optimalisatie

Wij vinden het belangrijk om iedere dag een stap te zetten naar een efficiëntere werkdag en duurzame wereld. Ons optimalisatie team zorgt dat we hier volledige focus op hebben. Mede hierdoor telen wij als eerste gerberakweker grootschalig hybride met LED verlichting. Door al doende te leren wat de impact hiervan is, hopen wij de eerste gerberateler te worden die volledig op LED verlichting teelt.

Uniek in soorten

Wij bieden een uniek assortiment aan gerbera’s, omdat de helft van onze variëteiten vanuit onze eigen veredeling komt. Florya Breeding, zoals onze afdeling veredeling heet, creëert nieuwe soorten die onderscheidend zijn in kleur, vorm of een combinatie van deze twee. Samen met meningen uit de gehele keten selecteren we uiteindelijk de gerbera’s die in productie worden genomen. Zo weten we zeker dat ons unieke assortiment aansluit bij de vraag van onze klanten.

Uniek in producten & concepten

Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor het schap en consumentplezier. Daarom hebben wij een eigen design afdeling die kant-en-klare boeketten en concepten ontwikkeld die zo het bloemenschap van de retailer in kunnen. Door jarenlange retail ervaring, het verzamelen van data en trends en intensief samenwerken met onze klanten bieden wij unieke en op maat gemaakte producten voor onze klanten.

Uniek in optimalisatie

Wij vinden het belangrijk om iedere dag een stap te zetten naar een efficiëntere werkdag en duurzame wereld. Onze optimalisatie team zorgt dat we hier volledige focus op hebben. Mede hierdoor telen wij als eerste gerberakweker grootschalig hybride met LED verlichting. Door al doende te leren wat de impact hiervan is, hopen wij de eerste gerberateler te worden die volledig op LED verlichting teelt.

Uniek in soorten

Wij bieden een uniek assortiment aan gerbera’s, omdat de helft van onze variëteiten vanuit onze eigen veredeling komt. Florya Breeding, zoals onze afdeling veredeling heet, creëert nieuwe soorten die onderscheidend zijn in kleur, vorm of een combinatie van deze twee. Samen met meningen uit de gehele keten selecteren we uiteindelijk de gerbera’s die in productie worden genomen. Zo weten we zeker dat ons unieke assortiment aansluit bij de vraag vanuit onze klanten.

  LG Flowers
  in cijfers

  95

  miljoen gerbera's groeien er jaarlijks in onze kassen

  100

  medewerkers verwerken 12 hectare aan gerbera's

  10

  afdelingen van begin tot einde van de keten betrokken

  Samen beter,
  samen blijer

  Aandacht voor duurzaamheid

  Een stap voorwaarts is voor ons altijd een stap richting een duurzame manier van kweken en verwerken.

  Verbonden en persoonlijk

  We zijn een betrokken familiebedrijf met aandacht voor mensen, van onze medewerkers tot leveranciers en van onze klanten tot de consument.

  Onze certificeringen

  Onze aandacht voor duurzaamheid en mensen wordt onderstreept door de certificeringen die wij dragen: MPS A, Global GAP, GRASP en GGN.

  Grenzen verleggen

  Wij blijven onszelf, onze processen en onze producten ontwikkelen door elke stap die we voorwaarts kunnen maken vandaag te zetten.

  Kennispartner

  Door Mike Lansbergen

  In drie generaties zijn wij uitgegroeid tot vertrouwde speler in de bloemenmarkt. Van oudsher staat de klant centraal en met het intreden van Joyce is daar de consument bijgekomen. Het meedenken met klanten vind ik het leukste aan verkoop en door onze jarenlange ervaring durf ik met recht te zeggen dat wij dé kennispartner zijn voor onze klanten.

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  Meer weten?

  Ons team van specialisten
  helpt jou graag verder.

  © 2024 LG Flowers | Privacy policy | Disclaimer