Word lid van ons Europese bloemistenpanel

11 januari 2019

Welk nieuw ras mini gerbera’s heeft de wow-factor? Met welke soorten zouden bloemisten zich willen onderscheiden? Wij roepen de hulp in van Europese bloemisten.

Met zoveel verschillende nieuwe rassen die mogelijk uit kunnen groeien tot commercieel succes is feedback belangrijk. Na onze eigen testfases moet er worden gekozen met welke soorten we doorgaan en de keuze is dan lastig. We willen daarom graag de bloemist, als schakel tussen ons en de consument, betrekken bij onze besluitvorming. Hun mening over onze nieuwe rassen is voor ons goud waard

Een selectie van bloemisten uit heel Europa treedt toe tot het testpanel van LG Flowers. Zij krijgen in 2019 drie tot vier keer de nieuwste pareltjes uit de veredeling opgestuurd met het verzoek om die variëteiten kritisch te beoordelen. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, de vorm en gebruiksvriendelijkheid. 

 

Wij zijn nog op zoek naar een aantal bloemisten. Laat je verrassen en werk met de nieuwste kleuren en vormen mini gerbera’s in ruil voor jouw feedback. Flower Factor ondersteunt LG Flowers in het samenstellen van het bloemistenpanel en daarom kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meer weten?

Ons team van specialisten
helpt jou graag verder.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

© 2022 LG Flowers | Privacy policy | Disclaimer