Mi Specialti's van LG Flowers

06 september 2017

Het is een happy new season bij LG Flowers, want het nieuwe seizoen brengt naast nieuwe germini’s ook een Mi Specialti assortiment. Germini’s met speciale vormen, kleuren of een combinatie van die twee. 

Het assortiment kent vier categorieën: Mi Dotti, Mi Punki, Mi Twisti en Mi Queeni. Mi staat voor de afkorting van gerMIni en het woord geeft het karakter van de vorm aan. Veel van de Mi Specialti’s zijn ontwikkeld door Florya Breeding, de veredelingsafdeling binnen LG Flowers.

Mi Dotti

De 9 Mi Dotti's van LG Flowers, echte dotjes om te zien. De mooie, gevulde bloemen hebben prachtige kleuren. Van het zachte pastels, als Gerardo, tot intense kleuren, als Ita. Ivani, Ita en Ines zijn de nieuwste Dotti's uit het eigen assortiment met elk een unieke kleur. 

Mi Punki

De lange spikes van de bloemen doen denken aan de wilde haren van punks. Alleen niet in het zwart, maar in alle kleuren van de regenboog. Daarnaast hebben sommige Mi Punki's zich uitgesloofd met twee kleuren spikes: cerise met zalm, wit met roze en oranje met geel. 

Mi Twisti

Een unieke vorm germini in een roze kleur. Iggy valt onder de categorie Mi Twisti, omdat ze van die mooie, dansende lintbloembladeren heeft. De volle en sierlijke bloem is de eerste die met haar vorm in de markt te verkrijgen is.

Mi Queeni

Een unieke vorm germini in een wit, rode kleur. Imani valt onder de categorie Mi Queeni, omdat ze wel op de kroon van een koningin lijkt. De chique en stijlvolle bloem met haar opgerolde bladeren is de eerste die met haar vorm in de markt te verkrijgen is.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meer weten?

Ons team van specialisten
helpt jou graag verder.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

© 2022 LG Flowers | Privacy policy | Disclaimer