Retail-Ready

Onze boeketten en concepten zijn retail-ready, wat inhoudt dat de concepten scherp geprijsd zijn en zo het schap in kunnen.

Happy Give-Aways

Onze concepten dragen allemaal de stempel ‘add joy’, omdat het vrolijke en gemakelijke give-aways zijn. Het perfecte cadeautje voor de consument.

Inzicht in de marktvraag

Ons consumenten-platform Choicy-Gerbera geeft inzicht in de wensen van de consumenten. Via sociale media, website en beurzen verkrijgen wij insights en vertalen deze door naar succesvolle retailconcepten.

Social media

Volg onze consumenten platform

Choicy Gerbera

Door Joyce Lansbergen

Wij zijn als een van de eerste vroeger begonnen met het maken van retailboeketten. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring en kennis met en over de retail. Daarnaast verdiepen wij ons in consumentgroepen, trends, voorkeuren van landen en wensen van de klant. Onze boeketten en concepten bestaan daarom niet uit een standaard assortiment. Wij maken alleen klant-specifieke aanbiedingen, zodat alle puzzelstukjes in elkaar passen.

Joyce Lansbergen

Een afspraak maken?

Wij zorgen voor commerciële concepten op uw winkelvloer. In ons concept room tonen wij u talrijke mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op.

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.