Blog

Welkom op de LG klantendag

Zoveel kleuren en vormen gerbera’s in het assortiment, welke te kiezen? 13 september presenteren we ons assortiment in levende lijve.

Voor de zomervakantie was ons assortiment al uitgegroeid naar 84 variëteiten en ondertussen zijn daar alweer zeven nieuwe Mi Punki’s en vier nieuwe Mi Twisti gerbera’s aan toegevoegd. Het laboratorium van Florya Breeding, onze veredelingsafdeling, borrelt en bruist van nieuwe kleuren en vormen. De beste, vrolijkste en mooiste variëteiten worden telkens in productie genomen door ons, maar tijdens de klantendag geven we jou ook een inkijkje in de veredeling. We zijn benieuwd naar jullie mening over de aankomende soortjes!

 

Donderdag 13 september ben je van harte welkom op onze locatie aan de vrederustlaan 30, te Delfgauw. We starten om 11.00 uur en zorgen voor een mooi programma tot 14.00 uur. Geef je ogen de kost, zowel met alle vrolijke gerbera’s als de lekkere lunch die we verzorgen. Ben jij, samen met jouw collega’s, erbij op donderdag 13 september? Meld jou en/of jullie dan aan viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Enter your information and we will send you the brochure by email.