Blog

Floradecora was 'Coloured by Gerbera'

Joyce bezocht de Floradecora 2018 en moest natuurlijk wel eventjes gerbera's spotten. Ze kon haar hart niet op, want de Coloured by Gerbera stand stond vol met vrolijke, mooie en kleurrijke gerbera's.

Floradecora, de beurs voor verse decoratie (bloemen en planten dus), werd tijdens de Christmasworld 2018 gehouden. Joyce was namens Coloured by Gerbera afgereisd naar Messe Frankfurt om de stand in levende lijven te aanschouwen. Daar viel zij met haar neus in de boter: een stand vol met de vrolijkste bloemen op aarde (onze geheel onpartijdige mening).

Naast een spektakelstuk om de aandacht te trekken van bloemisten, eventplanners en ander vakpubliek, stond ook een deel van het assortiment gepresenteerd op tafels. De bezoekers namen ook het gehele gerbera assortiment, 550 gerbera's, mee naar huis! Wagentje vol? Wel nee, want alle formaten, kleuren en vormen gerbera's staan nu in een hele handige brochure. Van 'standaard' klein- en grootbloemige gerbera's tot speciale vormen, alles is op kleur gepresenteerd.

Alvast een sneak peak de gerberabijbel? Of nieuwsgierig naar de stand: Joyce leidt je graag rond: