Blog

Walking in Christmasworld

Vorige week bezocht ik de Christmasworld waar je in één weekend meer kerstballen en lichtjes ziet dan heel december bij elkaar.

Christmasworld is een van de grootste, zo niet de grootste, kerst/seizoensdecoratie beurzen in de wereld. Het laatste weekend van januari, van vrijdag tot en met dinsdag, zijn de deuren van Messe Frankfurt open voor iedereen die opzoek is naar de nieuwste, gekste, kleurrijkste decoratie voor 'a December to remember'. 

Nieuwsgierig hoe het eraan toe gaat? Bekijk nu mijn vlog met de intense kerstpracht van Goodwill, trends voor december 2018 en 'the loft' van 2dezign. Verder zoek ik ook alvast een lichtshow uit voor mijn achtertuin. Ik ben erg benieuwd welke jullie de leukste vinden...

Tijdens de Christmasworld vond ook de Floradecora plaats waar alle levende en verse decoratie, bloemen en planten dus, de show stelen. De vlog daarover volgt snel!